Reserveer

Menu

Genieten van huisgemaakte gerechten met de beste service, daar staan wij voor.
Bij ons vind je de meest smakelijke gerechten met een grote diversiteit. Om te beginnen kun je starten met een hapjes plank waarop diverse soorten gerijpt vlees, olijven en kaas worden geserveerd. Of kies voor de vegetarische variant met snack groenten en nacho's. Bij de voorgerechten mag de echte Classic niet ontbreken: Gefituurde brie met port stroop. Ook bij de hoofdgerechten kun je kiezen uit heerlijke Classics zoals het Vlees trio of De Gelagkamer burger.

Naast de heerlijke gerechten geniet je bij ons van de beste service en het mooiste uitzicht op de Waalkade en het Besiendershuis. Heb je speciale (dieet)wensen? Laat het ons weten wanneer je reserveert zodat wij kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Shared Dining

Kun je niet kiezen? Dan is Shared Dining iets voor jou! Op een verrassingsplank van de chef vind je meerdere kleine gerechten om samen te delen. De leukste manier om meerdere gerechten te proeven!

Lunch
Van vrijdag tot en met zondag kun je bij ons terecht voor zowel lunch als diner. Tijdens de lunch serveren wij diverse gerechten waaronder uitsmijters, rijkelijk belegde broodjes en goed gevulde salades.

Groepen
Wil je graag met een groep bij ons genieten van lunch of diner? Neem dan contact met ons op zodat wij samen een arrangement voor jou en je gasten kunnen samenstellen. Of kijk ter inspiratie alvast op deze site bij Groepen.