Reserveer

Speciale ruimtes

Genieten van heerlijk eten in combinatie met het mooiste uitzicht van Nijmegen. Hiervoor moet je bij ons zijn. Vanuit ons restaurant en vanaf het terras heb je uitzicht op de Waal en Waalbrug of het Besiendershuis, het oudste gebouw van Nijmegen. 

Voor groepen vanaf 8 tot 70 personen zijn er een aantal ruimtes te resververen. Hieronder vind je een impressie van de mogelijkheden.

De Waalkamer

De Waalkamer is een kleine ruimte waar plaats is voor maximaal tien personen en kan worden afgesloten middels een gordijn. De Waalkamer is op de eerste verdieping en geeft een geweldig uitzicht over de Waalkade.

Het restaurant

Ons restaurant op de begane grond biedt plaats voor ca. 50 gasten. De gezellige zitjes zijn verdeeld over het restaurant en in de serres. Bovendien wordt de Besienderszaal ook gebruikt als restaurant waardoor we meer zitplaatsen kunnen aanbieden aan onze gasten.

De Besienderzaal

Deze zaal op de eerste verdieping biedt plaats aan maximaal 60 personen. De zaal heeft een eigen bar en door de grote ramen een fantastisch uitzicht over de Waal, de Waalbrug en het Besiendershuis.